За добу на Харківщині через обстріли загинули п’ятеро осіб, ще 15 поранені

08.06.2022 11:35 Область Online
Фото: Медіагрупа Накипіло Фото: Медіагрупа Накипіло
Російські окупанти продовжують знищувати населені пункти Харківської області. За добу обстріляли вісім населених пунктів, у результаті чого загинуло п’ятеро людей та 12 були поранені.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Росіяни вдень та вночі обстрілювали Шевченківський та Індустріальний райони Харкова, через що зазнали пошкоджень житлові будинки, адміністративні приміщення, супермаркет та інші нежитлові будівлі. Загалом протягом доби в Харкові загинула одна особа та ще шість були поранені. Також зранку на Салтівці двоє людей отримали осколкові поранення 

У Харківській області через обстріли населених пунктів Циркуни, Черкаська Лозова та Слатине були пошкоджені приватні будинки. У Черкаській Лозовій загинуло двоє людей та ще троє отримали поранення.

У селі Леб’яже Чугуївського району внаслідок потрапляння снаряда виникла пожежа в приватному домоволодінні. Пожежі також сталися в селі Коробочкине – горіли приватні будинки, через що загинула одна людина та одна людина постраждала. Зранку обстріли Коробочкиного повторилися, одна особа зазнала поранень. У Печенігах після обстрілів також загинула одна людина та дві отримали поранення.

 

Автор: Олександр Манченко