Жителі Солоницівки зможуть безкоштовно перевірити своє здоров’я

06.12.2019 13:45 Область Online
У селищі відбудеться Ярмарок здоров’я.

У Солоницівcькому ліцеї № 1 15 грудня відбудеться масштабний Ярмарок здоров’я. Жителі та гості селища зможуть поспілкуватися із сімейними лікарями, безоплатно проконсультуватися з вузькими спеціалістами (онкологом-мамологом, дерматологом-онкологом, офтальмологом тощо), здати аналіз на визначення рівня цукру в крові, зробити кардіограму, виміряти тиск, дізнатися більше про медичну реформу від експертів.

Для маленьких відвідувачів працюватиме  інтерактивний майданчик «Плюшевий лікар», де  інтерни та студенти Харківського медичного університету навчать дітей не боятися лікарів і сприймати візити до медиків як веселу розвагу. 

Крім того, кожний охочий зможе взяти участь у майстер-класах спортивно-оздоровчої та дихальної гімнастики, які проведуть досвідчені фахівці для різних вікових груп – від немовлят до людей похилого віку, а також навчитися надавати першу невідкладну допомогу.

Стартує Ярмарок здоров’я о 10.00 і триватиме до 15.00.

Це вже третій подібний захід, який відбувається на Харківщині в рамках проекту «Ефективна первинна медицина в громаді». Всього заплановано 13 Ярмарків здоров’я.

Читайте також: Сергій Чернов: Давайте прибирати обмеження у своїх головах - ВІДЕО

Андрій Соха