Жителів Печенізького району запрошують безкоштовно перевірити здоров’я

10.03.2020 11:36 Область Online
Фото: Ефективна первинна медицина в громаді Фото: Ефективна первинна медицина в громаді
На ярмарку здоров’я жителі району зможуть безкоштовно пройти експрес-діагностику та отримати консультації фахівців.

Сьомий Ярмарок здоров’я відбудеться 14 березня в приміщенні Центру первинної медико-санітарної допомоги Печенізького району (вул. Незалежності, 59). Стартує Ярмарок здоров’я о 10.00 і триватиме до 15.00

Відвідувачі Ярмарку зможуть поспілкуватися із сімейними лікарями, проконсультуватися з вузькими спеціалістами (онкологом-мамологом, дерматологом-онкологом, офтальмологом тощо), здати аналіз на визначення рівня цукру в крові, зробити кардіограму, ультразвукову діагностику серця та отримати важливу інформацію про стан свого здоров'я.

Також кожний охочий зможе взяти участь у майстер-класі з надання першої невідкладної допомоги. Для маленьких відвідувачів працюватиме інтерактивний майданчик «Плюшевий лікар».

Читайте також: Жінки на Харківщині живуть довше за чоловіків: статистика

Довідка "СК". Ярмарки здоров’я проходять в області у рамках проекту "Ефективна первинна медицина в громаді". Всього заплановано 15 подібних заходів. Перший Ярмарок пройшов у смт Пісочин 18 серпня 2019 року, другий – 12 жовтня 2019 року у смт Золочів, третій – 15 грудня 2019 року в смт Солоницівка. Четвертий – 25 січня 2020 року в смт Шевченкове, п’ятий – 15 лютого 2020 року в селищі Коломак. Шостий захід відбувся 29 лютого 2020 року в Новій Водолазі.

 

Автор: Олена Загребельна