Харківських студентів закликають звірити номери студентських з базою МОН

30.09.2014 14:05 Суспільство
З 1 жовтня 2014 року в залізничних касах дані студентського (учнівського) квитка перевірятимуть в Єдиній державній електронній базі з питань освіти, яку сформувало Міністерство освіти і науки України

Оформлення пільгового проїзду в поїздах міжміського сполучення студентам вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних закладів буде здійснюватися тільки в разі збігу номера студентського квитка, прізвища та імені студента, зазначених у студентському квитку, з інформацією в електронній базі Міністерства, повідомляють в ЮЖД.

Міністерство освіти і науки закликає студентів та учнів перевірити дані про наявність власного студентського (учнівського) квитка у створеній Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО).

У разі відсутності зазначених даних, МОН радить студенту або учню звернутися до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається.

Довідка. Зміни в правилах оформлення пільгових проїзних документів студентам і учням передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2013 № 784 «Про внесення змін до пункту 6 Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському та приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України».

Джерело: прес-служба ПЗ
Автор: Администратор сайта