Луганський виш переїздить до Харкова. Наказ Мінагрополітики

21.10.2014 11:00 Суспільство
Міністерство аграрної політики та продовольства України перевело Луганський національний аграрний університет на базу Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка.

 Про це повідомила прес-служба Мінагрополітики.

"Наказами Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20 жовтня 2014 № 408 і 409 встановлено, що до завершення збройного конфлікту на території Луганської області Луганський національний аграрний університет, за винятком відокремлених структурних підрозділів університету, проводитиме свою освітню діяльність (відповідно до наявною ліцензією на освітню діяльність та сертифікатами про акредитацію) на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка", - йдеться в повідомленні.

В свою чергу, як зазначається, відокремлений підрозділ "Політехнічний коледж Луганського національного аграрного університету" проводитиме свою освітню діяльність на базі відокремленого підрозділу "Слов'янський технікум Луганського національного аграрного університету".

Автор: Администратор сайта