ЗНО почалось. Графік додаткової сесії

03.06.2014 14:25 Суспільство
dt.ua dt.ua
3 червня розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання. МОН нагадує випускникам, що треба при собі мати та повідомляє про додаткові сесії ЗНО.

Міністерство рекомендує заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів тестування. "Звертаємо Вашу увагу на те, що на вході до пункту тестування необхідно пред’явити:

  • Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності одного з вищезазначених документів або пред’явлення копій Сертифіката, паспорта або іншого документа абітурієнт до пункту тестування не допускається", - йдеться у повідомленні на сайті МОН.

Абітурієнти, які з поважних причин не можуть скласти зовнішнє незалежне оцінювання під час основної сесії, а також вступники, які проживають у Донецькій та Луганській областях, зможуть пройти тестування у липні за таким графіком:

1 липня - географія

2 липня - фізика

3 липня - російська мова

4 липня - українська мова і література

7 липня - іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)

8 липня - математика

9 липня - світова література

10 липня - історія України

11 липня - біологія

14 липня - всесвітня історія

15 липня - хімія

"Перенесення термінів проведення ЗНО на Донбасі обумовлене військовими діями на території цих областей. На жаль, правоохоронні органи не дають гарантій безпеки для дітей та педагогів під час проведення тестування. Більше того, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації стверджує, що на сьогодні доставка тестових матеріалів до цих територій не є можливою", - йдеться у повідомленні МОНу.

Автор: Администратор сайта