Голова Харківської облради розповів про свої плани на посаді

02.12.2014 12:18 Влада
www.oblrada.kharkov.ua www.oblrada.kharkov.ua
Голова Харківської обласної ради розповів про свої політичні амбіції та ситуацію в облраді напередодні чергової сесії.

Нагадаємо, у листопаді Сергій Чернов оголосив про свій вихід із Партії регіонів та відповідної фракції в облраді. На запитання, чи не планує вступити до іншої політичної сили, голова відповів, що не бачить у цьому необхідності.

Читайте також: Харківські волонтери спільно з обласною радою звернуться до Яценюка 

- За мене голосували й надавали довіру усі депутати обласної ради, представники всіх політичних сил. На цьому складному перехідному етапі я не бачу необхідності бути в якійсь політичній партії, фракції чи групі. Моє завдання сьогодні зкоорденувати роботу і дати можливість представникам всіх політичних фракцій, груп, позафракційним нормально працювати. Я мушу скоординувати роботу таким чином, щоб обласна рада стабільно працювала до завершення своєї каденції і була продуктивною для Харківщини.

За словами Сергія Чернова, сьогодні в обласній раді створюється декілька груп: "Сильна Україна", "Центр", "Європейська Харківщина" і є низка депутатів, які залишилися позафракційними.

- Усі фракції, які були в облраді, існують, вони не змінюються. Головне, аби в обласній раді ми не брали участі в політичних іграх, тим паче з урахуванням ситуації в регіоні та країні. Головне, щоб фракції приймали необхідні рішення для області та давали приклад стабільної роботи для депутатів інших рівнів, - додав Сергій Чернов.

Детально про спілкування голови облради Сергія Чернова з жителями обьласті читайте в наступних номерах «СК».

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта