Ігор Душин стверджує, що Рубін розбив голову Родзинському

02.02.2016 09:24 Влада
Політичний консультант Ігор Душин заявив, що Едуард Рубін розбив голову екс-кандидату в мери, екс-депутату Анатолію Родзинському.

Сьогодні, 2 лютого, о 12.00 у Харківському Кризовому інфоцентрі відбудеться прес-конференція тимчасово виконуючого обов'язки ректора Харківського національного університету радіоелектроніки, кандидата технічних наук, доцента Едуарда Рубіна.

Як заявив на своїй сторінці в Facebook політичний консультант Ігор Душин, будь-яких пояснень аномальної публічної активності Анатолія Родзинського у висвітленні поточних подій в університеті ХНУРЕ, в тому числі пов'язаних з т. в. о. ректора ХНУРЕ Едуарда Рубіна, немає.

Хіба тільки - конкуренція партій «Самопоміч» та «Народний контроль». На думку Ігоря Душина, в публікаціях Анатолія Родзинського така риторика вельми відчутна.

Як заявив політичний консультант, згадані партії - іміджеві двійники для виборців. Вони - абсолютно невиразні в очах громадян України. Навпаки ж, у Львові відрізняють Добродомова (партнер Родзинського) від Садового (партнер Рубіна) за відомими їм ознаками.
А в Харкові вони не помітні абсолютно, а отже, поділяють одні й ті ж голоси.
На думку Ігоря Душина, виграє та партія, яка більш розкручена в ЗМІ, тобто «Самопоміч».

Володимир Ткаченко

Автор: Администратор сайта