Ігор Райнін: Я можу точно сказати, що мене чують в Києві

14.05.2015 09:16 Влада
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Губернатор Харківщини Ігор Райнін розповів про ключові завдання на посаді, а також про те, що про його ініціативи як керівника області знають у Києві та дослухаються до них.

Зокрема в інтерв'ю порталу "Хвиля" Ігор Райнін розповів, що ставить за мету подолати корупцію та сепаратизм в області.

- Ми зобов'язані зробити все, щоб Харківщина повернулася на рівень найбільшого промислового центру країни. І тут необхідно ефективно лобіювати інтереси нашого регіону в Києві. Така можливість у мене є. Як і бажання бути лобістом свого регіону. Я можу точно сказати, що мене чують в Києві, - сказав губернатор.

- Найголовніше для мене - це область без корупції. Ніякі реформи не принесуть ніякої користі, якщо вона буде процвітати. Я реаліст і розумію, що повністю перемогти корупцію ніде не вдалося, навіть у найрозвиненіших країнах, - говорить губернатор. - Але необхідно звести її до мінімуму. Можу точно сказати, що в Харківській області багато хто вже зрозумів, що імітації боротьби не буде. Все відбувається по-справжньому. Корупцію ми будемо знищувати на корені. Хто не зрозумів - хай нарікає на себе.

Сепаратизм - також є однією із загроз регіону, хоча його пік був пройдений весною минулого року. За словами Ігоря Райніна, громадяни зрозуміли та подивилися на події, що відбуваються поруч на Донбасі.

- Харків був, є і завжди буде українською територією. У нас достатньо сил і засобів, щоб контролювати область і не допустити тут спроб реалізації ніяких антидержавних сценаріїв, - зазначив губернатор.



Джерело: Главное
Автор: Администратор сайта