Існує ризик масового спотворення результатів виборів у Харкові

15.10.2015 08:01 Влада
Олександр Фельдман закликав міжнародних спостерігачів взяти під особливий контроль вибори в Харкові.

Співголова політичної партії «Наш край», народний депутат Олександр Фельдман закликав міжнародні організації, які працюють в Україні, звернути особливу увагу на ситуацію з виборами в Харкові.

 Про це політик заявив у коментарі.
«Залякування людей, поширення завідомо неправдивої інформації, маніпуляція, використання адміністративного ресурсу - це те, що відбувається зараз в Харкові», - зазначає народний депутат.

Також політик застерігає учасників виборів від «розгойдування» міста з використанням «тітушек», «оплотів» та іншого подібного контингенту.
«Час силових рішень політичних розбіжностей має піти в минуле», - підкреслив Фельдман. За його словами, існує ризик масового спотворення результатів виборів у Харкові.

"Важливий момент - саме голосування та підрахунок голосів. Це широке поле для фальсифікацій і використання адмінресурсу. Харків може втратити перспективу через неправильний підрахунок голосів", - зазначив Фельдман і закликав усіх учасників виборчого процесу, громадських активістів та міжнародних спостерігачів спільними зусиллями захистити волевиявлення харків'ян.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта