Олександр Фельдман закликав відстояти свою незалежність на виборах

22.10.2015 07:50 Влада
Народний депутат закликав усіх виборців виконати громадянський обов'язок і відстояти своє право на вибір цієї неділі 25 жовтня.

Народний депутат України, співголова політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман закликає жителів Харкова та області прийти 25 жовтня на виборчі дільниці для голосування, щоб захистити свій вибір.

«Демократія - можливість кожного громадянина брати участь в управлінні своєю державою. У сучасному цивілізованому суспільстві вона здійснюється шляхом вільних виборів представників влади. Таке право гарантоване Конституцією України. І відмовлятися від нього безвідповідально», - зазначив парламентарій.

Він підкреслив, що відповідальність за своє благополуччя і майбутнє своїх дітей в руках самих жителів територіальних громад. Хто стане представником їх інтересів, займатиметься життєзабезпеченням міст і сіл - залежить від них самих.

«Ми самі, а не хтось із столичних чиновників вирішують, як нам облаштовувати свій рідний край і власний будинок. Позиція «від нас нічого не залежить» помилкова. У разі неявки на вибори - голоси можуть перейти до радикалів і політичних партій, які управляються не з Харкова і переслідують інтереси далекі від інтересів харків'ян. Для того, щоб відстояти свою незалежність, припинити рух батальйонів і екстремістів по місту - прийдіть на дільниці і зробіть свій вибір», - зазначив Олександр Фельдман.

Народний депутат закликав усіх виборців виконати громадянський обов'язок і відстояти своє право на вибір цієї неділі 25 жовтня.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта