Які кадрові зміни відбудуться в обладміністрації. Коментує Ігор Райнін

06.02.2015 09:17 Влада
espreso.tv espreso.tv
Новопризначений губернатор Харківської області Ігор Райнін, вступивши на посаду, формує свою команду. Чи планує губернатор запрошувати фахівців з інших областей, іноземців, дізналися журналісти.

- Перша нарада, яку я проводив, була з представниками 20 громадських організацій. Готовий кожного чути, але я людина, яка звикла приймати рішення самостійно і нести за них відповідальність, - сказав Ігор Райнін. - Нікому неможливо на мене натиснути по кадрових призначеннях, бо я до цього ставлюся серйозно.

Губернатор запевнив, що та команда, яка працювала з Ігорем Балутою, буде якийсь час у повному складі працювати з ним. Але, звичайно, зміни відбудуться.

- Слід посилювати блок агропромислового комплексу, позиції, які пов'язані в цілому з обороною і координацією правоохоронних органів, - повідомив Ігор Райнін. - Що стосується фахівців з-за кордону, то поки я не бачу для харківського регіону в цьому необхідності. З інших областей, можливо, так, але це не буде носити масовий характер.

Також Ігор Львович прокоментував інформацію щодо роботи у його команді екс-губернатора Ігоря Балути, бізнесмена Валерія Деми і ряду інших відомих бізнесменів.

- На брифінгу для преси Президент і я чітко сказали, що Ігор Балута - це наша команда. Команда Президента, голови обладміністрації. З Ігорем Мироновичем ми визначимося, як краще його потенціал і досвід використовувати надалі на благо країни. Тут позиція однозначна, - говорить Ігор Райнін. - Ми в добрих товариських відносинах давно, і не треба шукати ніяких сенсацій - не знайдете. Що стосується інших кандидатур, то треба мати певний досвід державної служби в цей непростий час. Відкритий для всіх пропозицій, але, повторюся, я людина досить жорстка і приймати рішення буду самостійно.

Джерело: Главное
Автор: Администратор сайта