Berry — класика гаражних воріт

Promo
26.10.2018 10:19 Корисно
Фото: Hörmann Фото: Hörmann
Ворота гаража — це елемент будівлі, який гарантує її безпеку. Саме ворота захищають гараж від вторгнення непроханих гостей та негативного впливу атмосферних факторів. Якість воріт суттєво позначається на збереженні стану та недоторканності автомобіля або іншого майна, що знаходиться в будівлі.

У 1960-ті роки в Європі з’явилася модель інноваційної конструкції — підйомно-поворотні ворота Berry. Вони вигідно відрізнялися від традиційних розсувних варіантів. Автором революційної технології була німецька компанія Hörmann. Саме з моделі Berry почався бурхливий розвиток виробника. Сьогодні це провідний постачальник різноманітних:

  • воріт;
  • дверей;
  • електроприводів;
  • дверних рам;
  • перегородок тощо

на європейському ринку будівельних елементів.

Майже весь фірмовий асортимент наявний в нашій країні. У тому числі класику бренда Hörmann, ворота Berry, можна без проблем замовити на сторінці https://www.hormann.ua/ru/chastnoe-stroitelstvo-i-remont/garazhnye-vorota/podemno-povorotnye-vorota-berry офіційного представника концерну в Україні. 

Чому саме Berry

Суть технології підйомно-поворотних воріт полягає в тому, що не дві стулки розкриваються в обидва боки від отвору, а суцільне щитове полотно за допомогою спеціального механізму піднімається, розташовується й утримується під стелею гаража. Так зберігається багато корисного простору перед приміщенням та всередині.

Нев’януча популярність цього типу воріт пояснюється вдалим поєднанням корисних функціональних характеристик та презентабельного вигляду.

До уваги клієнтів компанія пропонує на вибір дерев’яні або сталеві щитові полотна. Останні серійно випускаються в білому кольорі. Це бюджетний варіант. Але можливе виконання щитів ще у 7 відтінках, також доступних за ціною. Інші з 200 відтінків, що наявні в міжнародній таблиці RAL, потребують індивідуального замовлення та відповідних витрат.

Подробиці дізнавайтесь у консультантів Hörmann Україна.

Читайте також: PrivatMoney розширює мережу в Чехії