«День Кар’єри ЄС» — у Харкові ПриватБанк став прикладом європейської компанії

Promo
04.10.2018 15:28 Корисно
фото: ПриватБанк фото: ПриватБанк
28 вересня за ініціативою Представництва ЄС на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця було проведено «День Кар’єри ЄС».

Проект протягом року крокував різними містами України і саме у Харківському регіоні на базі інформаційного центру Європейського Союзу в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця відбувся фінальний етап проекту за участі Посла, Голови Представництва ЄС в Україні пана Хюґа Мінґареллі.



— Ми уважно слідкуємо за реальними кроками України у напрямку Європейського Союзу, — підкреслив Посол, Голова Представництва ЄС в Україні пан Хюґ Мінґареллі. — Немає сумніву, що ми усі будемо жити у європейській родині. Хочу відзначити важливість і роль у цьому процесі Харківського регіону. І тут на перший план має виходити саме молодь. Їхнє прагнення, професійна підготовка, прихильність європейським цінностям і визначать темпи просування на цьому шляху.

На заході було відзначено особливість співпраці з Європейським Союзом, прискорення інтеграційних процесів в країні, перехід до реалізації основних завдань України задля забезпечення європейських цінностей та впровадження партнерських відносин з країнами ЄС. В межах заходу «Дні Кар’єри ЄС» компанії змогли поспілкуватись зі студентством, знайти спеціалістів, а студентська молодь записалась на стажування або співбесіду в цих компаніях.

У рамках виставки можливостей, яку передбачено програмою «Дня Кар’єри», представники бізнесу, підприємств, організацій, міжнародних інституцій, програм та фондів змогли презентувати відкриті вакансії для працевлаштування молоді в провідних компаніях, програми продовження навчання та стажування. Традиційно у заході взяли участь і фахівці ПриватБанку. А модератором панельної дискусії «Україна: її можливості для професійного росту української молоді» виступив керівник відділу трудових ресурсів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Ігор Попов.



Саме зараз у Харківській області у ПриватБанку відкриті вакансії. Для роботи за деякими спеціальностями не потрібна повна вища освіта. Тут також можна працювати без відриву від навчання. І саме ці професії і ці посади можуть стати першими сходинками в успішній банківській кар'єрі. До слова, у Харківській області у ПриватБанку працюють кілька сотень випускників регіональних навчальних закладів, причому це не тільки банкіри та економісти. А середній вік керівників бізнесів центрального офісу та відділень ПриватБанку у Харківській області складає трохи більше 30 років.

— При прийомі на роботу банк віддає перевагу, в першу чергу, тим випускникам, хто пройшов онлайн-практику у ПриватБанку, — говорить Ігор Попов. — Онлайн-практику можна пройти без відриву від навчання, не виходячи з дому або аудиторії, у зручний час протягом усього року. Для цього потрібно просто зареєструватися на сайті practice.pb.ua. Онлайн-практику проходять студенти всіх українських вузів. Сьогодні цією можливістю скористалися вже майже 300 тисяч осіб. До слова, тільки під час проведення заходу бажання пройти онлайн-практику у ПриватБанку висловлювали десятки студентів, а консультації щодо умов працевлаштування отримали кілька сотень учасників заходу.

Саме європейські системи освіти закладені в основу програми онлайн-практики ПриватБанку. Банківські технології ПриватБанку також спираються, а інколи і далеко випереджають європейські. Тому студенти та молоді фахівці, які орієнтуються на стандарти ПриватБанку, завжди будуть у тренді сучасних банківських тенденцій та затребувані на ринку банківських послуг не тільки в Україні. А Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця є одним з основних «постачальників» кадрів для ПриватБанку.