Клієнти ПриватБанку у візовому центрі VFS Global можуть повернути 20 % вартості послуг

Promo
24.04.2019 13:10 Корисно

Клієнти VFS Global Visa Center у Харкові отримують 20 % від оплачених послуг. Це стало можливим у рамках спільного проекту VFS Global, ПриватБанку та міжнародної платіжної системи Visa.

 —  ПриватБанк створив окреме брендоване робоче місце для банківського працівника в VFS Global Visa center у Харкові на вул. Академіка Павлова, 271, — розповідає заступник директора ГРУ ПриватБанку у Харківській області Дмитро Кольтюков. — Це дозволяє клієнтам візового центру економити час, і без відвідування відділення банку, оплачувати послуги візового центру на місці, а при необхідності випускати необхідні картки. І як приємний бонус — клієнти отримують ще й кешбек.

Акція від ПриватБанку та Visa з кешбеком 20 % для додаткових послуг VFS Global Visa Center працює з 11 березня по 11 червня 2019 року у 17 візових центрах VFS Global, що розташовані у різних містах України.
Нині можливостями нового проекту скористались понад 2 300 клієнтів. Серед них багато харків’ян. 300 з них ще і оформили банківські картки, здійснили оплату за послуги та отримали консультацію щодо зручного сервісу з проведення банківських операцій за кордоном через Приват24.

Як показує практика, клієнти візового центру VFS Global у Харкові надають перевагу карткам “Універсальна Gold”. Оскільки власники такого типу карт отримують не лише 20 % кешбеку від сплачених послуг візового центру, а й повертатимуть 5 % з кожної покупки за кордоном і можуть користуватись послугами персонального банкіра.

Читайте також: ПриватБанк запустив новий «безконтакт» – оплату за QR-кодом у POS-терміналах

Андрій Соха