Платіжний бот ПриватБанку визнано найкращим фінансовим рішенням року

Promo
02.01.2019 10:03 Корисно
Перший в Україні платіжний бот PrivatPayBot, запущений у 2018 році ПриватБанком, став одним з найкращих фінансових рішень року для малого бізнесу.

За підсумками щорічного рейтингу українського ринку FinTech та e-commerce PSM Awards 2018, в якому голосували майже 70 тисяч користувачів, найкращими сервісами приймання платежів для малого бізнесу стали Masterсard QR, PrivatPayBot і PayLastic.

PrivatPayBot надає можливість підприємцям та малому бізнесу приймати оплату товарів і послуг у безготівковій формі без POS-терміналів – за допомогою популярного месенджера Telegram. Щоб користуватися віртуальним терміналом, потрібно тільки підключити бота в месенджері та свою пластикову картку або рахунок у банку.

Під час оплати за допомогою PrivatPayBot продавцеві потрібно зазначати суму оплати, після чого бот автоматично створює та виводить на екран смартфону QR-код, який покупець сканує своїм Privat24. Оплата товару через мобільний відбувається миттєво, а результат оплати приходить продавцеві в PrivatPayBot.

Читайте також: Українці назвали Приват24 найкращим онлайн-банком року