Як пенсіонерам компенсувати витрати на комуналку

Promo
06.09.2018 09:00 Корисно
Фото: МойДом Журнал Фото: МойДом Журнал
До 31 жовтня 2018 року триває акція «Тримай п'ять!» для пенсіонерів, які постійно сплачують комунальні послуги через ПриватБанк.

ПриватБанк буде повертати 5 гривень за кожен комунальний платіж, що здійснений пенсіонером самостійно у Приват24 або за допомогою послуги "Регулярний платіж".

Для того щоб стати учасником акції, пенсіонеру не потрібно реєструватися чи робити якісь додаткові дії. Треба лише оплатити комунальні послуги через Приват24. А ще простіше підключити там послугу «Регулярний платіж». В останньому випадку банк автоматично буде сплачувати за клієнта зазначені комунальні послуги. Пенсіонер же буде лише отримувати компенсацію 5 гривень з кожної квитанції. Компенсація виплачується щомісяця на пенсійну картку клієнта не пізніше 10 числа місяця, наступного за звітним.

Якщо літні люди почувають себе невпевнено у роботі з банківськими програмами, наші фахівці завжди готові їм допомогти, розповідає керівник напрямку платежів та переказів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олег Дробицький. Клієнту необхідно підійти у будь-яке відділення Приватбанку. Там  співробітники навчать правильно оплачувати комунальні послуги в Приват24. Там же під наглядом пенсіонери зможуть самостійно повторити транзакції і у подальшому робити це без сторонньої допомоги.

Банк хоче навчити клієнтів пенсійного віку не боятися нових технологій: оплачувати комунальні послуги, поповнювати рахунок мобільного телефону, дивитися виписки за витратами, не виходячи з дому. Ці навички економлять час та гроші, зберігають здоров'я літніх людей. Усі квитанції з будь-яких оплат зберігаються в архіві. Їх можна замовити на електронну адресу або роздрукувати в терміналі самообслуговування.

Оформити пенсійну картку ПриватБанку можна протягом кількох хвилин у будь-якому відділенні банку. Також можна замовити оформлення та доставку картки на дом телефоном 3700. Співробітники банку самі підготують всі необхідні документи до Пенсійного фонду. Сьогодні у Харківській області 234 896 пенсіонерів отримують виплати через ПриватБанк.

Кількість клієнтів ПриватБанку, які дистанційно сплачують за комунальні послуги, постійно зростає. За перше півріччя 2018 року  у Харківській області комуналку через смартфон у мобільній версії Приват24 оплатили 1 121 274 рази. За цей же період минулого року таких оплат було 358 568. Зростання склало 212 %. Зі стаціонарного комп’ютера за 6 місяців 2018-го мешканці області за комуналку сплатили 3 329 803 рази. Минулого року показник першого півріччя складав 1 877 452 оплати. Зростання 77 %.

Читайте також: Харків'янин безкоштовно відвідав фінал Суперкубка УЄФА