З охоронця в злочинці

16.04.2016 08:09 Корисно
www.aprilclubnews.com www.aprilclubnews.com
У планеті Кіно «IMAX» відбулася прем'єра кримінального трилера «Злочинець» з Кевіном Костнером у головній ролі.

Про сюжет
Американські спецслужби проводять операцію, яка повинна зупинити світову катастрофу. Але відповідальний за її виконання агент Біл Поуп (Райян Рейнолдс) гине. Єдина можливість врятувати ситуацію - перенести пам'ять загиблого живій людині. Над цим уже працюють вчені, але експерименти вони проводили лише на щурах.
Однак робити нічого - і ЦРУ дає добро. Для експерименту вибирають запеклого лиходія, який більшу частину життя прожив у в'язниці. Стюарту (Кевін Костнер) чужі прості людські почуття, він абсолютний соціопат, до того ж ще і схильний до насильства. Чим закінчиться експеримент, і як в одній людині уживуться дві свідомості, ніхто передбачити не може.

Про Костнера
Після «Охоронця» це, мабуть, друга істотна роль актора і режисера Костнера, причому герой прямо-таки протилежний. Агресивний, некерований, жорстокий... - таким Костнера ми ще не бачили. Однак з неоднозначною роллю він справляється чудово, поступово перетворюючись на гарного хлопця.

Про зйомки
Фільм почали знімати в 2013 році спільно Великобританія і США. На головні ролі запросили зірок кіно, які не вперше зустрічаються один з одним на майданчику. Спочатку вихід на екрани анонсували на серпень 2015 року, після перенесли на квітень 2016-го.

Про кінотеатр
Показ фільму порадував якісним відео і звуком. Прем'єра в «IMAX» - це особливий похід у кіно. Біля залу вас зустрічає стюард, відчувається легка урочиста атмосфера. Відмінний варіант провести вечір і в будні, і у вихідні дні.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта