Драматичний фінал Чемпіонату України з футзалу завершився в Харкові

22.05.2016 09:44 Спорт
Фото: ua-football.com Фото: ua-football.com
«Гойдалки» фінальної серії плей-оф між харківським «Локомотивом» і львівською «Енергією» завершилися в Першій столиці. Удача була на боці гостей.

 Тисячі харків'ян прийшли підтримати гравців «Локомотива» у вирішальному матчі фінальної серії плей-оф футзальної Екстра-ліги. Цього року визначення чемпіона України затягнулася на п'ять матчів. Ані харківський «Локомотив», ані львівська «Енергія» не хотіли випускати свого шансу. Кожна їх зустріч перетворювалася в безкомпромісний бій.

У першому матчі серії з рахунком 3:2 перемогли «залізничники». У другому - гору взяли «енергетики» - 2:3. У третьому - харків'яни з рахунком 6:0 розгромили суперника. Під час четвертого поєдинку львів'яни змогли взяти реванш - 2:5.

ОДИН З НАЙБІЛЬШИХ ФУТБОЛЬНИХ КЛУБІВ ХАРКІВЩИНИ РОЗПУЩЕНО

У заключному матчі переможця вдалося визначити лише в овертаймі. Після основного часу зустрічі рахунок на табло був - 3:3. У додатковий час удача була на боці гравців «Енергії», вони змогли двічі розписатися у воротах господарів. Кінцевий рахунок матчу - 3:5, а фінальної серії - 2:3 на користь «Енергії». Чемпіонський титул відправився до Львова, а у «Локомотива» срібні нагороди Чемпіонату України.

Днем раніше свій черговий чемпіонський титул завоювали волейболісти харківського «Локомотива». У Дніпрі харків'яни здобули третю поспіль перемогу в матчах фінальної серії проти ВК «Дніпро».

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта