Фігуристи з Харкова відправились на зимову Олімпіаду до Південної Кореї

24.01.2018 17:40 Спорт
Фото: noc-ukr.org Фото: noc-ukr.org
На XXІІI Зимових Олімпійських іграх-2018 у Пхьончхані Харківську область представлятимуть фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін.

23 січня в Києві відбулася церемонія проводів Національної збірної України. Побажання впевненості та перемог у майбутніх олімпійських іграх від імені Президента України Петра Порошенка спортсменам передав заступник Глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко. Про це повідомили на сайті Олімпійського комітету України. 

Вітання від імені глави українського уряду Володимира Гройсмана тренерам та спортсменам адресував Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко. Урядовець вручив державний прапор членам Олімпійської команди – Олімпійським чемпіонкам 2014 року з біатлону – Валентині та Віті Семеренкам.
Саме з цим синьо-жовтим стягом українська збірна ввійде на головну спортивну арену Олімпійських ігор у Пхьончхані.

У рамках святкового дійства відбулася офіційна презентація спортивної та парадної олімпійської форми української збірної. Її присутнім продемонстрували учасники літніх Олімпійських ігор - Денис Берінчик, Дарина Зевіна, Юлія Левченко, Ольга Саладуха, Наталя Добринська та Юрій Чебан, а також олімпійці, на яких чекають зимові арени Південної Кореї — Юлія Джима, сестри Семеренки, Ярослав Паніот, Олександра Назарова, Максим Нікітін.

Читайте також: Боксерські збірні кількох країн змагатимуться у Харкові

Микола Мельник