ІІ Харківський марафон: несподівані учасники та переможці (ФОТО)

11.04.2015 15:43 Спорт
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
11 квітня в Першій столиці відбувся ІІ Харківський міжнародний марафон. Участь у масштабному забігу взяли близько 7 тисяч чоловік.

Окрім українських учасників, забіг на дистанції здійснили спортсмени з Греції, Нігерії, Йорданії, Марокко тощо.

Взяв участь у марафоні і Харківський міський голова Геннадій Кернес.



Переможцями цьогорічного масового забігу стали харків’яни. Дистанцію 42 км у чоловіків першим подолав Дмитро Пожевілов, а в жінок – Олена Сімонок.

ДИВІТЬСЯ ВЕЛИКУ ФОТОГАЛЕРЕЮ ТУТ

Півмарафон у жінок першою пробігла Тетяна Вернігора, а в чоловіків – Антон Потоцький.

Дистанцію в 10 км першим пробіг Максим Богданов, а в жінок – Катерина Борисенко. Забіг на три кілометри виграли Максим Плющ і Марина Немченко.

Всі переможці отримали грошові сертифікати, а Дмитро Пожевілов, який подолав 42-кілометрову дистанцію,  зможе взяти участь у відбірковому турі для участі в марафоні на чемпіонаті світу з легкої атлетики.


Серед «родзинок» цьогорічного марафону – незвичайні учасники. Наприклад, деякі з учасників узяли разом із собою чотириногих друзів. Хаскі, добермани, лайки пробігли зі своїми господарями вулицями міста.

Ще одна з найбільш колоритних учасниць ІІ Харківського міжнародного марафону – Валентина Хамайко – відома українська телеведуча. Участь у марафоні жінка брала не сама, а зі своєю 9-місячною донькою Мирославою. Разом із дитиною у візочку Валентина подолала 10-кілометрову дистанцію, обігнавши багатьох учасників.

У марафонському забігу взяла участь також журналіст "Слобідського краю". Більш детально про її результати і враження читайте у газеті та на сайті "СК".


Катерина Терещенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта