Харківські футболісти влаштували свій «майдан»

29.11.2015 06:51 Спорт
Футболісти харківського «Металіста» перед матчем з кіровоградською «Олександрією» влаштували акцію протесту. Через заборгованість по зарплаті і повне ігнорування з боку президента клубу «жовто-сині» відмовилися виходити на поле.

Матч «Олександрія» - «Металіст» розпочався з півгодинної затримкою. До останнього було не зрозуміло, чи вийдуть гравці на поле. Воротар харківської команди Рустам Худжамов в інтерв'ю каналу «Футбол» пролив світло на ситуацію.

- Ми всі вирішили загальнокомандним зборами, покликали головного тренера, сказали, що не вийдемо на матч через заборгованость і через те, що ніхто з нами не виходить на зв'язок. Це був жест відчаю, і нам вдалося звернути на себе увагу. Сподіваємося, що людина, з якою ми говорили по телефону, дотримає свого слова, - зазначив Худжамов.

Президент «Металіста» Сергій Курченко пообіцяв гравцям, що буде розраховуватися з ними поступово.

- Історія України показала, що якщо ти будеш мовчати, то тебе будуть вбивати. Нам набридло мовчати і вірити. У нас такий менталітет, що ми добрі. Скажіть, іноземець буде тут грати без зарплати? Він збере сумки, пошле повітряний поцілунок і уйдет.На останню гру ми будемо виходити. У мене є надія, що клуб не помре, - додав голкіпер «Металіста».

Матч закінчився не на користь «жовто-синіх». З рахунком 0: 2 харків'яни поступилися господарям поля.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта