Харківський «Металіст 1925» представив нову емблему (відео)

07.07.2017 16:52 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
«Жовто-сині» презентували громадськості оновлений логотип.

Керівництво «Металіста 1925» зібрало прес-конференцію, на якій було презентовано новий логотип харківського футбольного клубу.

Він був виконаний вірним вболівальником команди - членом «Клубу уболівальників» Антоном Столяровим. Логотип виконаний у традиційних жовто-синіх клубних кольорах з буквою «М» і датою «1925». Його прообразом став щит, бо, на думку автора, щит в очах уболівальників означає захист улюбленого клубу від всіх халеп. Що цікаво, дата означає зовсім не дату заснування ФК «Металіст». «1925» - це дата, коли в радянській Україні чемпіонат почав проводитися за участю футбольних клубів, а не збірних міст. Саме тому керівництво клубу і вирішило, що це знакова для всіх дата і повинна бути частиною молодого футбольного клубу. Що стосується кольорів, то в синій автор вклав вірність і доброту, в жовтий - саморозвиток.

Еліна Світоліна вийшла в 1/8 фіналу Вімблдону

- Ми завжди підтримували клуб і будемо це робити надалі. Упевнений, що з новим логотипом «Металіст 1925» досягне ще більш вагомих успіхів, - сказав автор логотипу Антон Столяров.

З новим логотипом «Металіст 1925» дебютує в Кубку України проти тернопільської «Ниви». Гра відбудеться 9 липня, початок матчу - о 17:00.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта