Харківський рефері опинився в епіцентрі скандалу (ВІДЕО)

12.05.2016 13:30 Спорт
Півфінальний матч Кубка України між “Зорею” та “Дніпром” закінчився сутичкою.

Нагадаємо, “Зоря” в першому матчі програла на виїзді "Дніпру" 0:1. У повторній грі луганчани вигравали 1:0, і справа йшла до овертайму, і от вже в компенсований час арбітр зустрічі харків'янин Анатолій Абдула призначив штрафний небезпечно близько від воріт дніпропетровців. Тотовицький ефектно реалізував “стандарт”, тим самим вивів партнерів у фінал.

Відразу після цього пропущеного м'яча гравці дніпропетровців Ян Лаштувка та Роман Безус почали висловлювати невдоволення на адресу представника Феміди за нібито "намальований" штрафний, за що отримали по "гірчичнику". Після цього пристрасті на полі не згасли, а, навпаки, завирували на всю. Відразу після фінального свистка на поле вибіг нападник “Дніпра” Роман Зозуля, який не брав участі у матчі через дискваліфікацію. Зозуля емоційно спілкувався з Анатолієм Абдулою і вдарив його помічника. Після цього виникла сутичка між гравцями команд, під час якої захисник команди Мирона Маркевича Андерсон Піко вдарив Олександра Караваєва.

Тепер за подібну витівку Зозуля може понести серйозне покарання. Як повідомляє сайт football.ua, у дисциплінарних правилах Федерації футболу України є пункт, який передбачає покарання за подібні дії терміном на 12 місяців:
"Застосування фізичної сили до офіційної особи/осіб після завершення матчу — відсторонення на 12 (дванадцять) місяців".
Савелій Мякушко

Автор: Менеджер сайта