Медальний дебют харківських «гладіаторів»

24.11.2015 15:55 Спорт
Фото з соцмережі Фото з соцмережі
Чотири «золота», три «срібла» і дві «бронзи» - результат виступу збірної Харківської області на Чемпіонаті України з панкратіону.

Дебют збірної області на національній першості з панкратіону для харківських спортсменів завершився вдало. З Києва додому бійці привезли великий комплект медалей. Повідомляють у Федерації панкратіону Харківської області.

У розділі «Грепплінг No-Gi» не було рівних двом харків'янкам Ніні Андрієнко (вагова категорія до 64 кг) і Катерині Шакаловій (вагова категорія до 71 кг). Два «золота» і в скарбничці чоловічої частини збірної. Інал Турієв став чемпіоном у розділі «Грепплінг No-Gi» (вага до 77 кг), а в «Грепплінгу Gi» переможцем став Станіслав Сухоруков (вага до 77 кг).

На другу сходинку п'єдесталу піднялися Гурам Гінде («Грепплінг No-Gi», до 84 кг), Владислав Сорока («Грепплінг Gi», до 77 кг) і Дмитро Шпак («Панкратіон Традішн», до 92 кг).

«Бронзою» свої колекції поповнили Павло Шевляков («Грепплінг No-Gi», до 100 кг) і Дмитро Ластовецький («Панкратіон Традішн», до 66 кг).

Наступний рік для харківських панкратіоністів стане особливим і відповідальним, адже битися за чемпіонські титули доведеться вдома. У Харкові пройдуть два найпрестижніших національних першості: Кубок України (квітень, 2016 року) і чемпіонат України (листопад, 2016 року).

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта