Металіст-Трабзонспор 1:2. Статистика матчу

19.09.2014 06:00 Спорт
http://sport.bigmir.net http://sport.bigmir.net
Харків'яни упустили нічию на «Арені Львів» перед фінальним свистком.

На стартовий матч групового раунду Ліги Європи УЄФА харківський «Металіст» їхав з великим бажанням реабілітуватися за поразку від «Дніпра» в чемпіонаті України. На вихідних, нагадаємо, команда Ігоря Рахаєва «влетіла» вдома з рахунком 2: 5. Після такого ляпаси тренер, мабуть, зробив серйозний розбір польотів, тому що до деяких гравців були застосовані жорсткі санкції. Приміром, воротар Богдан Шуст був засланий у дубль. У Львові його місце в рамці зайняв ветеран Олександр Горяїнов, - пише footballnews.

У гру 39-річному воротареві довелося вступати тільки на десятій хвилині, коли він перервав навіс Констана з кутового. До цього поєдинок розвивався в режимі розвідки. Обидві команди максимально обережно діяли в обороні і намагалися тримати щільність рядів. Звідси і відсутність гострих моментів на стартовому відрізку. Перший удар в сторону воріт харків'яни нанесли аж на 20-й хвилині. Це Клейтон Шав'єр вирішив випробувати удачу дальнім ударом, але ось у ворота він не потрапив.

Ближче до середини тайму номінальні господарі злегка притиснули суперника до воріт. В цей час у вигідних позиціях опинялися Володимир Гоменюк та Василь Кобін, але обом чогось не вистачило, щоб створити напругу. А ось підопічні Валіда Халілходжіч показали клас. На 25-й хвилині Сефа Їлмаз подав від прапорця, а Констан виграв верхову боротьбу і розстріляв ворота Горяїнова. Так «Трабзонспор», який не забивав у трьох останніх виїзних єврокубкових матчах, відкрив рахунок.

Чекати, гола від «Металіста», довелося до 40-ї хвилини. Харків'яни з невеликим інтервалом тричі погрожували воротам Онура Киврака. Спершу Сергій Болбат віддав класну передачу у воротарський на Василя Кобіна, який не зміг як слід прикластися до м'яча. Потім з правого кута штрафного реакцію кіпера перевірив Крістіан Вільягра, а після нього - Шав'єр цілив метрів з 22-х в дальній кут.

Другий тайм почався сильним, але неточним ударом Жажи - м'яч пролетів трохи вище поперечини. Незабаром гості відповіли скоросним забігом Йилмаза по правому флангу - той обіграв Марко Торсільєрі і пробив повз з лінії штрафної.

Варто було «Металісту» посилити тиск на захист турецького клубу, як той почала давати збої. На 53-й хвилині близьким до голу був Гоменюк, але він не зумів дотягнутися до прострілу Вільягри. Реабілітувався Володимир дуже скоро. І знову вектор атаки задав Вільягра, після навісу якого на дальню штангу Кобін скинув на Гоменюка, головою відправив м'яч у сітку.

Наприкінці ніхто з суперників не відсиджувався в обороні, час від часу обмінюючись «люб'язностями». Здавалося, справа йде до нічиєї, але наприкінці гри Авраам Пападопулос вирвав перемогу гостям.

МЕТАЛІСТ - Трабзонспор - 1: 2
Голи: Гоменюк (61) - Констан (25), Пападопулос (90 + 4).

Джерело: footballnews
Автор: Администратор сайта