Моряки з усієї України зібралися у Харкові (ФОТО)

07.07.2015 11:45 Спорт
Фото надані Харківським дитячо-юнацьким клубом юних моряків Фото надані Харківським дитячо-юнацьким клубом юних моряків
З 29 червня по 3 липня в Харкові проходив традиційний зліт юних моряків України, присвячений дню ВМСУ.

29 червня учасники зльоту зібралися на береговій базі Харківського дитячо-юнацького клубу юних моряків, розташованій на території Журавлівського гідропарку. Всього в зльоті брали участь сім команд: три від Харкова, дві - Дніпродзержинська, по одній від Бердянська та Одеси. У кожній команді по вісім дітей під керівництвом педагогів. Наймолодшому учаснику зльоту було всього 10 років.



На заходах зльоту були присутні численні гості, зокрема голова Харківської обласної громадської організації ветеранів-підводників імені Героя Радянського Союзу І. І. Фісановича капітан 1 рангу у відставці Микола Філинюк, член ради цієї ж організації Іван Любченко, батьки курсантів клубу.



Для ХДЮКМ цей зліт став ювілейним - клуб в десятий раз приймає гостей.

У програмі зльоту увійшли вісім видів змагань: в'язання морських вузлів, подача кидального кінця, стрільба з пневматичної зброї, крос, плавання, веслування на Ял-6, парусні гонки на Ял-6 (Ял-6 - морські шестивесельні шлюпки. - Ред.). Крім того, в програму були включені відвідування музею ВМФ в клубі, ознайомча екскурсія містом та відвідування екопарку, а ще вечори знайомств і посиденьки біля вогнища з гітарою і з піснями.



Переможцями у командному заліку за видами змагань стали:

в'язання морських вузлів - Дніпродзержинськ-1;

подача кидального кінця - Одеса;

стрільба - Харків-3;

крос - Дніпродзержинськ-1;

плавання - Одеса;

веслування - Харків-1;

парусні гонки - Харків-1.



У загальнокомандному заліку за сумою балів перше місце виборола команда Харків-1, друге місце - команда Дніпродзержинськ-1, третє місце - команда Харків-3.

Усі переможці та призери нагороджені грамотами, кубками, медалями та цінними подарунками.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта