Новий зал для боксу відкрили у спортшколі "ХТЗ"

19.01.2017 11:20 Спорт
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Після масштабної реконструкції спортшколи «ХТЗ» було відкрито залу для боксу, в якій займаються близько 150 спортсменів у віці від 10 до 23 років.

У залі зможуть займатися близько 150 спортсменів у віці від 10 до 23 років.

18 січня з роботою спортивної бази комплексу «ХТЗ», де функціонує Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ», ознайомився заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев. Він зазначив, що у школі займаються більше 800 молодих спортсменів. Тут функціонує 18 відділень: бокс, дзюдо, триатлон, футбол, настільний теніс, теніс, регбі, легка атлетика, пауерліфтинг, важка атлетика, фехтування, хокей з шайбою, сучасне п'ятиборство, стрільба кульова, художня гімнастика, тхеквондо, вільна боротьба, кікбоксинг. Тільки у 2016 році школа підготувала 45 кандидатів в майстри спорту і 17 майстрів спорту України.

«Це найбільша школа в Україні. Комплекс щорічно приймає до 100 тисяч чоловік, тут проводяться змагання та чемпіонати різних рівнів, - зазначив Анатолій Бабічев. - Більшість будівель і споруд, в яких займаються вихованці школи, були побудовані ще у 70-х роках. В цих приміщеннях ремонти не проводилися майже 40 років. Ми звернули увагу на цю проблему. У 2015-2016 роках була проведена велика робота».

Як зміниться вартість дитячого харчування в школах і дитсадках Харкова

«Ця зала була в непридатному стані. Ремонт почався у жовтні минулого року: тут замінили вікна, відкоси, підлогу. Сьогодні зала має зовсім інший вигляд. У нас навіть бажаючих займатися боксом стало більше. Тому що кожній дитині приємно проводити час в комфортному приміщенні. У нас сьогодні свято», - сказав директор Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «ХТЗ» Леонід Задорожний.

Крім того, проведено капітальний ремонт, а саме: утеплено фасад легкоатлетичного манежу, відремонтовано залу для тенісу (в будівлі замінили підлогу та вікна). Крім того, проведено частковий ремонт м'якої покрівлі навчально-тренувального центру та даху головного входу до легкоатлетичного манежу, відремонтовані вхідна група головного входу, вестибюль, гардеробна кімната, ворота, бічні входи та інше. Ремонтні роботи планується продовжити й у 2017 році.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта