Поле стадіону «Металіст» буде готуватися до зимової консервації

28.11.2014 12:15 Спорт
Про це заявив тимчасово виконуючий обов'язки заступника голови ХОДА Вадим Глушко.

- У нас велика кількість вболівальників, які переживають за долю футбольного клубу. Всі ми розуміємо, фінансування нашого улюбленого клубу бажає кращого. «Металіст» позбувся провідних гравців, став втрачати позиції в чемпіонаті. Відвідуваність на стадіоні зменшилася в кілька разів. Останнім часом менеджмент клубу підшукував для команди новий стадіон, у тому числі в інших містах. Причому мова, найчастіше, йшла про стадіони, які не відповідають стандартам проведення матчів Прем'єр-ліги. Не бажаючи залишати Харків без улюбленої команди і без футболу в цілому, а також розуміючи фінансові складнощі клубу і нестабільну суспільно-політичну ситуацію в країні, КП «ОСК «Металіст» пішов на поступки ФК «Металіст», знизивши орендну плату за користування стадіоном у два рази, - підкреслив Вадим Глушко.

Т. в. о. заступника голови ХОДА також повідомив, що після проведення останнього домашнього матчу в цьому році футбольне поле стадіону «Металіст» буде готуватися до зимової консервації.

- До 1 березня ми підготуємо інвестиційну програму по залученню на стадіон різних секцій, з проведення концертних програм, тобто те, що може поповнити бюджет нашого комунального підприємства. Цю інвестиційну програму ми озвучимо губернатору, а після з пропозиціями вийдемо на сесію обласної ради. Також ми ведемо переговори з футбольними клубами Прем'єр-ліги та Першої ліги, щоб вони тренувалися і грали на нашому стадіоні, - додав Вадим Глушко.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта