Призер Олімпіади Олександр Гвоздик відновлюється після травми

20.11.2013 11:55 Спорт
http://sobitie.com.ua/ http://sobitie.com.ua/
Боксери Харківщини тепер повинні здобувати ще більше перемог.

Для кращої їх підготовки у Харкові, на стадіоні «Динамо», відкрили новий зал. Займатися в ньому вже готується і призер лондонської Олімпіади Олександр Гвоздик.

Динамівська школа завжди славилася своїми видатними боксерами, але вже довгі роки вони не мали свого залу. Та завдяки старанням керівництва організації і Федерації боксу України спортсмени Харківщини отримали можливість займатися в комфортних умовах нового залу площею близько 400 квадратних метрів, оснащеного сучасним тренувальним обладнанням і рингом.

На церемонії відкриття залу були присутні видатні харківські боксери, серед яких був і бронзовий призер лондонської Олімпіади та переможець Всесвітньої Універсіади 2013 року Олександр Гвоздик.

– Чудова подія, тому що таких залів у Харкові небагато, їх можна навіть перерахувати на пальцях, – зазначив Олександр Гвоздик. – Зал сучасний і обладнаний за останнім словом. Це допоможе залучити молодь до спорту, а для мене це – додаткове місце для тренувань. Я думаю, що своєю присутністю надихатиму молодих спортсменів до перемог, як мене свого часу надихали мої старші товариші.
На сьогодні Олександр відновлюється після травми правої руки, та всерйоз розглядає варіанти продовження своєї кар’єри і перехід у професійний бокс. Спортсмен уже веде переговори з деякими промоутерськими компаніями як в Україні, так і поза її межами, але остаточно вирішить, продовжувати боксувати в аматорах чи дебютувати на професійному ринзі, як його друзі по збірній України Василь Ломаченко та Олександр Усік, уже після повного відновлення після травми.

Борис Бреславець. матеріал з газети "Слобідський край" №137 від 16.11.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта