Прогноз СК на Лігу чемпіонів: «городяни» візьмуть реванш, але не пройдуть

10.04.2018 11:45 Спорт
Фото: sofascore.com Фото: sofascore.com
Сьогодні, 10 квітня, відбудеться матч-відповідь між «Манчестер Сіті» та «Ліверпулем» у рамках чвертьфіналу ЛЧ.

Перший матч між цими командами став для багатьох експертів і вболівальників справжньою несподіванкою. Нагадаємо, що в минулу середу, 4 квітня, підопічні Юргена Клоппа здобули переконливу перемогу — 3:0. Якщо виграш і три м'ячі «червоних» ще можна було передбачити, то ось те, що «Сіті» покине «Енфілд» без забитого м'яча виглядало просто неможливим. Але цей матч став черговим доказом того, що в футболі все можливо.

Фото: cbssports.com

Сьогодні «Сіті» доведеться вирішувати, мабуть, найскладнішу місію за останні роки. Завдання-мінімум для команди Гвардіоли — продублювати результат тижневої давнини, тільки на свою користь. З потужними лініями півзахисту й атаки забити таку кількість м'ячів, а навіть і більше — цілком під силу підопічним Пепа. Втім, зіграти на нуль, враховуючи силу нападу опонента, навряд чи вдасться.

Фото: mancitycore.com

Думаємо, що вибухові Салах, Мане і Фірміно скористаються атакуючим характером цієї гри і знайдуть прогалини в обороні опонента. Але все ж «городяни» на «Етіхаді» візьмуть своє.
Щодо прогнозу, то ми вибирали між перемогою «Сіті» через «тотал більше 2,5» і успіхом «городян» через «обидві заб'ють». З огляду на всі несподіванки, які нам може піднести футбол, ми зупинилися на першому варіанті. За це вітчизняні буки дають в районі 1,9. Що стосується рахунку, то наші припущення — 3:1, 4:1 або 4:2 на користь «блакитних». Можливо, матч буде ще більш результативнішим, але в підсумку далі піде «Лівер».

«Манчестер Сіті» — «Ліверпуль» — перемога «Сіті» і «тотал більше 2,5» за 1,9.

Розмір ставки — 20250 умовних фішок.

У банку «СК» 0 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко