Прогноз «СК» на матч «Тоттенхем» – «Ліверпуль»: чекаємо голів з обох сторін

14.09.2018 12:04 Спорт
Фото: bet-team.ru Фото: bet-team.ru
Завтра, 15 вересня, розпочнеться п’ятий тур англійської Прем'єр-ліги.

Черговий, п'ятий тур англійської Прем'єр-ліги відкриється найближчої суботу о 14:30 за київським часом центральним матчем, в якому зустрінуться одні з головних претендентів на медалі цього сезону – «Тоттенхем» і «Ліверпуль».

 «Червоні» добротно провели минулу трансферну кампанію, посилившись кількома висококласними гравцями, після чого впевнено почали виступ на внутрішній арені. Команда Юргена Клоппа здобула перемоги у всіх чотирьох матчах із загальним рахунком 9:1 і заслужено ділить перше місце з «Челсі» і «Уотфордом». «Тоттенхем» для «Ліверпуля» стане першим серйозним випробуванням у цьому сезоні, адже, попри всю повагу до «Вест Хему», «Крістал Пелес», «Брайтона» і «Лестера», ці команди не рівня фіналісту останнього розіграшу Ліги чемпіонів.

Лондонський «Тоттенхем», як і «Лівер», здобув перемоги в трьох стартових турах, але ось в останньому матчі несподівано поступився на виїзді міцному «Уотфорду» 1:2. «Шпори», зрозуміло, при рідних уболівальниках постараються реабілітуватися за поразку «шершням», втім, зробити це їм буде дуже важко. Адже в майбутньому поєдинку головному тренеру лондонської команди Маурісіо Почеттіно доведеться обходитися без двох ключових гравців – воротаря Уго Льоріса і півзахисника Деле Аллі.

«Тоттенхем» і «Ліверпуль» – це в першу чергу команди із сильною лінією атаки, і тому ми думаємо, що в майбутньому поєдинку команди порадують глядачів голами. Зупиняємо свій вибір на ставці «обидві заб'ють», за що вітчизняні букмекери в середньому дають 1,5. На користь нашого «заряду» і статистика: в п'яти з шести останніх очних протистоянь команди обов'язково обмінювалися голами. Думаємо, станеться це і зараз. Якщо хочете зловити жирніший коефіцієнт, то пропонуємо вам придивитися до ставки «тотал більше 3» або «тотал більше 3,5».

Прогноз «СК»:

«Тоттенхем» — «Ліверпуль» — обидві заб’ють за 1,5.

Розмір ставки — 18 400 умовних фішок.

У банку «СК» 210 000 фішок при стартових 200 000.