Сенсаційна перемога "Динамо" над "Шахтарем" - 2:1

16.05.2014 06:11 Спорт
http://www.mv.org.ua/ http://www.mv.org.ua/
Київське «Динамо» у фіналі Кубка України в Полтаві обіграло донецький «Шахтар» і після семи років перерви повернуло собі український трофей.

«Динамо» - «Шахтар» - 2:1. Голи: Кучер, 40 (автогол) , Віда, 43 - Коста, 57

Попередження: Мбокані, Ярмоленко, Вукоєвич, Драгович - Ракицький, Срна, Адріано, Кучер. Вилучення: Ярмоленко, 90 +7 - Ракицький, 90 +6

Весь перший тайм футболісти київської команди «Динамо» активно атакували і перед перервою зуміли забити гол, причому двічі. Обидва взяття воріт виникли після стандартів: спочатку Олександр Кучер головою зрізав м'яч у свої ворота після незграбного удару Домагоя Віди, а потім вже сам Віда за всіма канонами головою замкнув передачу зі штрафного.

Після перерви «гірники» активізувалися і зуміли забити один гол. Дуглас Коста прискорився і обігнав Данила Сілву, пробивши низом у кут. На більше донеччан не вистачило, зате в самому кінці гри спалахнула бійка, яка завершилася вилученнями в обох командах. З поля пішли «динамівець» Андрій Ярмоленко і гравець «Шахтаря» Ярослав Ракицький.

«Динамо» здобуло перемогу у матчі і виграло 10-й Кубок України. Це перша перемога «біло -синіх» на Кубку за останні сім років.

Автор: Администратор сайта