«Шахтар» дасть привід для радості українцям. Прогноз СК

06.12.2017 12:10 Спорт
Фото: vp.donetsk.ua Фото: vp.donetsk.ua
6 грудня в Харкові відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів між «гірниками» і «Манчестер Сіті».

Сьогодні, 6 грудня, в Харкові донецький «Шахтар» зіграє, мабуть, матч року. Суперником «гірників» буде один з найсильніших клубів на даний момент, грізний «Манчестер Сіті». Для досягнення мети — вихід в плей-оф Ліги чемпіонів — українській команді треба набрати хоча б один заліковий бал, в той час, як для «городян» цей матч не має ніякого турнірного значення. Адже команда Пепа Гвардіоли достроково забезпечила собі перше місце в групі ще в минулому турі. І, думаємо, що сьогодні в Харкові «Шахтар» зможе зробити свято для всіх українських фанатів.

Всупереч припущенням Гвардіола в Харків привіз практично найсильніший склад, за винятком декількох дискваліфікованого і травмованих гравців. Дивувати іспанський фахівець продовжив і на прес-конференції, впевнено заявивши, що його команда приїхала виключно перемагати. Хоча, що ще міг сказати головний тренер такої команди ?! Але, незважаючи на це, психологію не обдуриш. Гравці «Сіті» приїхали до Харкова, тримаючи в голові манчестерське дербі, яке відбудеться найближчими вихідними. Той матч в десятки разів важливіший харківського, тому, швидше за все, англійці не будуть віддаватися на всі сто, щоб підійти до дербі в хороших кондиціях.

Фото: rsport.ria.ru

Про мотивацію «Шахтаря» в цьому поєдинку можна і зовсім не говорити. Гравці донецької команди прекрасно усвідомлюють всю серйозність ситуації і віддадуть всі сили заради позитивного результату. Додатковою мотивацією для бразильців «Шахтаря» буде ще те, що за цим поєдинком з трибун ОСК «Металіст» буде стежити головний тренер «чарівників м'яча» Тіте.

Фото: overbetting.net

«Шахтар» в цій груповій стадії вже здійсинв славетний шлях, який зараз необхідно закріпити путівкою в 1/8 Ліги чемпіонів. І, думаємо, що це по силам українській команді. Наш прогноз — «Шахтар» не програє, за що вітчизняні букмекери дають близько 1,5. Також можна спробувати взяти українців «з 0», або зовсім їх «чисту» перемогу.

Ставка «СК»:

«Шахтар» не програє за 1,5.

Розмір ставки — 5000 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко