У день марафону у Харкові перекриють центральні вулиці

13.08.2015 10:57 Спорт
Рух транспорту в центрі Харкова зміниться 16 серпня в зв'язку з проведенням традиційного легкоатлетичного марафону «Визволення» і бігу по шосе.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, з 7:00 до 15:00 рух транспорту буде припинено за маршрутом: вул. Новгородська (на ділянці від вул. Липової до вул. Динамівської) - вул. Динамівська (на ділянці від вул. Новгородської до вул. Трінклера) - в'їзд Трінклера - вул. Весніна (на ділянці від в'їзду Трінклера до вул. Сумської) - вул. Сумська (на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка) - Бєлгородське шосе (від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Курчатова).

У цей час рух тролейбусів зміниться таким чином:

№ 2: пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Леніна - пл. Свободи;

№ 12: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги.

Зазначимо, що світлофори, розташовані за маршрутом марафону, на час його проведення переведуть у режим жовтого миготіння. А робота парковки на вул. Весніна - від вул. Сумської до в'їзду Трінклера - буде припинена.

Нагадаємо, що 16 серпня в Харкові відбудуться 30-й Міжнародний легкоатлетичний марафон «Визволення» і біг по шосе. У марафоні «Визволення» візьмуть участь до 5 тис. чоловік. У програмі змагань - марафон, напівмарафон, забіги на 10 км і 3 км. Маршрут забігів: вул. Новгородська (східні ворота стадіону «Динамо») - вул. Динамівська - вул. Весніна - вул. Сумська - Бєлгородське шосе - селище П'ятихатки - Бєлгородське шосе - вул. Сумська - вул. Весніна - вул. Динамівська - вул. Новгородська - стадіон «Динамо». Стартувати і фінішувати спортсмени будуть на стадіоні «Динамо».

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Роман Шупенко