В Україні скасували всі футбольні матчі

18.03.2020 11:04 COVID-19
Фото: shakhtar.com Фото: shakhtar.com
Дата відновлення турнірів поки невідома.

Виконком Української асоціації футболу прийняв рішення призупинити всі змагання на території країни. Таким чином, за рекомендаціями органів державної влади та УЄФА, починаючи з 18 березня, призупинено всі змагання УПЛ, Кубка України, U-21 і U-19 УПЛ, ПФЛ, вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд і Екстра-ліги, Кубка України з футзалу, ДЮФЛ, футзальних дитячо-юнацьких змагань і змагань серед дівочих команд у всіх вікових категоріях, усіх змагань з футболу та футзалу обласного, районного та міського рівня.

Читайте також: Зимовий чемпіонат Харківщини з футболу: несподівана перемога ізюмчан

Призупинення триватиме до прийняття іншого рішення з даного питання з урахуванням постанов відповідних органів державної влади та рекомендацій УЄФА.

Також вчора, 17 березня, УЄФА прийняв рішення перенести проведення чемпіонату Європи з 2020-го на 2021 рік. Крім цього, призупинені і єврокубкові турніри, включаючи Лігу Європи, де виступає донецький «Шахтар».

Нагадаємо, що футбольні змагання в Україні призупинили у зв’язку з карантином, який ввели в Україні через загрозу поширення коронавірусу.

Автор: Савелій Мякушко