Визначився переможець Ліги чемпіонів Харківської області з футболу

19.11.2019 09:00 Спорт
Фото надано Ігорем Штодою Фото надано Ігорем Штодою
За золоті нагороди змагань сперечалися березівський «Маяк» та ФК «Богодухів».

17 листопада відбувся другий фінальний матч Кубка чемпіонів з футболу серед команд – переможців районних та міських змагань. За золоті нагороди змагань сперечалися «Маяк» із селища Березівка Харківського району та ФК «Богодухів». Перший матч у Березівці запам’ятався неймовірною розв’язкою. Після першого тайму господарі програвали 0:2, втім після перерви зуміли все перевернути з ніг на голову та виграли 3:2. Два останні голи «Маяк» забив на 90-й та 90+2 хвилині. За словами головного тренера березівців, ці останні хвилини матчу вдома й вирішили долю золотих медалей.

Матч-відповідь богодухівці розпочали вкрай негостинно, уже на 1-й хвилині поєдинку відзначився Денис Касилов. Цей провальний старт ніяк негативно не позначився на гравцях «Маяка», які за стартову 45-хвилинку не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед.

Спочатку на 28-й хвилині паритет у матчі відновив Владислав Мальованний, а голом у роздягальню на 42-й хвилині відзначився Олександр Собко.

На початку другого тайму команди обмінялися забитими м’ячами – Максим Лещенко зрівняв рахунок, а повернули собі лідерство в матчі березівці завдяки автоголу Романа Худякова. На 63-й хвилині гості зуміли подвоїти свою перевагу, відзначився Костянтин Рудь. Цей гол звів до мінімуму шанси богодухівців на підсумковий успіх, оскільки господарям для здобуття трофея треба було за півгодини забити чотири м’ячі й не пропустити. Це завдання «Богодухову» не підкорилося, утім команда билася до останнього. «Городянам» удалося зрівняти рахунок, на більше їх не вистачило.

4:4 – ця видовищна нічия в Богодухові приносить «Маяку» перемогу в Лізі чемпіонів Харківської області. Вагомий внесок у цей успіх зробив президент «Маяка» Валерій Міщаненко.

Читайте також: Гол харків'янина допоміг збірній України здобути історичний результат