Воротаря «Металіста» назвали найкращим

03.05.2016 12:50 Спорт
Фото з соцмережі Фото з соцмережі
Сергій Погорілий став кращим голкіпером 24 туру і потрапив до символічної збірної за версією кількох футбольних видань.

Надійна гра Сергія Погорілого в матчі проти «Олімпіка» дозволила кіперу харків'ян стати кращим воротарем 24 туру. Серед усіх голкіперів елітного дивізіону футбольні видання виділили гравця «Металіста».

Значну частину ігрового часу ворота Сергія Погорілого знаходилися фактично в стані облоги, особливо важко доводилося голкіперу "Металіста" в останні хвилини зустрічі, коли напруга в грі зросла до межі і донеччани великими силами пішли вперед. На рахунку Погорілого в 24-му турі два абсолютно дивовижних сейви, також кожен раз на виходах Сергій грав без помилок і вміло керував обороною, підказуючи молодим захисникам. Багато в чому завдяки цим діям "Металіст" здобув свою першу перемогу в шести останніх матчах. Так оцінює гру Погорілого UA-Футбол.

ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛ ЙДЕ З ХАРКОВА

ТРЕНЕР "МЕТАЛІСТА" ПІШОВ З ПОСАДИ

- "Олімпік" узагалі в цьому матчі був на порядок кращий і мав достатньо моментів, щоб забити пару м'ячів і закінчити на свою користь. Наприклад, двічі небезпечно бив Матяж, один раз Парцванія, але кіпер, який ще недавно був в опалі і грав за дубль, виручив. А потім доля подарувала харків'янам гол і в підсумку - перемогу. Це вже друге поспіль потрапляння Погорілого в нашу збірну, - відзначають в Football.ua.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта