Харківські боксери стали чемпіонами України

30.09.2019 15:31 Спорт
Фото: pic2.me Фото: pic2.me
На чоловічому чемпіонаті країни з боксу збірна області виборола 2 золоті, 3 срібні, 1 бронзову нагороду.

Змагання проходили з 23 по 29 вересня в Маріуполі. Як повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА, харків’яни двічі підіймалися на найвищу сходинку п’єдесталу, при цьому в останній день чемпіонату відбулось два фінальні харківські дербі.

У фіналі вагової категорії до 63 кг на ринзі зустрілися харків’яни Юрій Шестак та Ярослав Харциз. Сильнішим у «золотому» поєдинку виявився Ярослав — 5:0.

Ще одне фінальне харківське дербі відбулося у вазі до 91 кг. Сергій Горсков з рахунком 5:0 здолав суперників з Києва, Дніпропетровської та Одеської областей, а у фіналі — також одноголосним рішенням суддів —  харків’янина Роберта Мартона, який на шляху до своєї срібної нагороди впевнено переміг киянина та в півфіналі — харків’янина Рамазана Муслімова, який, відповідно, став бронзовим призером.

Ще одну срібну медаль Харківщині приніс Максим Коц. У ваговій категорії до 81 кг він переміг боксерів з Києва, Донецької та Чернігівської області, але у фіналі поступився 0:5 Степану Грекулу з Чернівецької області.
Збірна Харківщини завоювала 2 золоті, 3 срібні, 1 бронзову нагороду та посіла перше місце в медальному заліку.

Читайте також: Атовці отримали чергову «порцію» земельних ділянок на Харківщині

Андрій Соха