Харківський «Металіст 1925» підсилився двома гравцями

28.08.2020 16:15 Спорт
Колаж СК Колаж СК
«Жовто-сині» укріпили захисну ланку.

Харківський «Металіст 1925» на своєму сайті оголосив про підписання двох гравців. Новачками клубу стали центральний захисник Віталій Гошкодеря та правий оборонець Максим Жичиков. Гравці деякий час уже тренуються з командою та напередодні старту в Кубку України підписали повноцінні контракти.

Як повідомляє прес-служба харківського клубу, Віталій Гошкодеря народився у Донецьку, але перші кроки у футболі зробив у Польщі, де тоді грав його батько. Після цього навчався в академії донецького «Шахтаря». На професійному рівні грав за «Олімпік» (Донецьк), «Шахтар-3» (Донецьк), «Волинь» (Луцьк), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Окжетпес» (Кокшетау, Казахстан) та «Чорноморець» (Одеса). Центральний оборонець виступатиме за «Металіст 1925» під 99 номером.

Читайте також: Харків’янку визнали найкращим футбольним арбітром України

Максим Жичиков розпочав займатися футболом у харківському УФК, але пізніше перебрався до академії донецького «Шахтаря». У період із 2009 по 2013 роки Жичиков був лідером молодіжного складу «гірників».

На професійному рівні грав за ПФК «Суми», «Маріуполь», «Олександрію», «Йонаву» (Литва), «Миколаїв», «Полтаву», КПВ (Фінляндія), «Арсенал» (Київ) та «Минай». Максим узяв 29-й номер.

Фото: metalist1925.com

Нагадаємо, нещодавно «Металіст 1925» покинув ключовий гравець команди.