Адміністрація ТЦ "Барабашово" заявила про спробу рейдерського захоплення

20.10.2015 14:09 Суспільство
Фото: rbc.ua Фото: rbc.ua
Адміністрація Торгового Центру «Барабашово» розцінює появу сьогодні 20 жовтня на території Торгового Центру людей у камуфляжній формі з розпізнавальними знаками «Сотні Лева», «Громадянського патруля» як спробу рейдерського захоплення.

Останнім часом в адміністрацію «Барабашово» не раз надходили сумнівні пропозиції про «переуступку частини акцій» Торгового Центру та про встановлення щомісячних відрахувань в обмін на забезпечення спокою на «Барабашово».

«Схоже, що тривожні прогнози щодо того, що Харків може стати однією з гарячих точок на виборах 25 жовтня, починають збуватися. Останні події на «Барабашово» - тому підтвердження. Це не тільки повернення лихих 90-х з беззаконням і кришуванням бізнесу. До цього додаються і спроби політичного тиску. Першому номера списку партії «Наш Край» Олександру Фельдману наполегливо «пропонують» зняти низку кандидатів з участі у виборах до місцевих рад», - сказав Голова правління АТ «Концерн АВЕК і Ко» Андрій Колос.

У службі безпеки Торгового Центру «Барабашово» відзначають, що від пропозиції зустрічі з адміністрацією Торгового Центру та Профспілкою Підприємців люди у камуфляжній формі категорично відмовилися. Більш того, деякі з них повідомили, що їх сьогоднішня поява на території Торгового Центру «узгоджена» із заступником начальника обласної міліції Миколою Черьомухіним.

«Всі спроби дестабілізувати ситуацію на найбільшому торговому об'єкті України повинні отримати рішучу відсіч з боку всіх, хто зацікавлений у стабільності і безпеці Харкова», - сказав Андрій Колос.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта