Автор хіта «Закохався» сказав, що думає про дівчат Харківської області

21.12.2018 14:00 Суспільство
Фото: liza.ua Фото: liza.ua
До Харкова з концертом приїхав вітчизняний виконавець Роман Скорпіон.

Співак із Західної України Роман Скорпіон своїми хітами збирає міста України і зближує їх. Пісня «Закохався» є однією з найпопулярніших в арсеналі співака, яка лунає в усіх куточках нашої країни. Зараз артист перебуває в Харкові, де сьогодні, 21 грудня, виступає в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Там педагогів Харківщини вітатиме з новорічними святами голова ХОДА Юлія Світлична, а Роман Скорпіон виступить зі своїм концертом в якості запрошеного гостя.

Роман вперше виступить у Харкові, але не в області. Артист двічі давав концерти в 2017 і 2018 року в Новій Водолазі. Зараз Роман знайшов час у своєму щільному графіку і заскочив у гості до редакції «СК», де поділився своїми враженнями про дівчат Харківської області.

— Серед глядачів відразу кидаються у вічі дівчата від 17 років, які стоять в перших рядах. А потім дивишся далі, вдивляєшся і губишся — там гарна, далі ще краще, а бабулька танцює, і вже закохуєшся в неї (сміється). Дуже гарні дівчата на Харківщині, — поділився Роман Скорпіон.

Повне інтерв'ю з Романом Скорпіоном читайте на нашому сайті наступного року.

Читайте також: Який вигляд мають головні новорічні ялинки Харківщини. Фото, відео, інфографіка