Бійцю АТО відмовляються повертати подарованого під час телеефіру собаку

21.11.2015 10:15 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Герой одного з випусків програми «Хоробрі серця» намагається повернути собі собаку, якого під час ефіру йому подарував співак Арсен Мірзоян.

Красуню Вангу (собаку породи хаскі) Сергію Рощину подарував Арсен Мірзоян під час ефіру програми «Хоробрі серця». Співака вразила історія хлопця. Сергій народився і виріс на Луганщині. Виховувся в будинку-інтернаті, мріяв про кар’єру військового. Коли на Донбас прийшла біда, Сергій присязі не зрадив, пішов служити у зону АТО. Під час завдання отримав тяжкі травми, потрапив до харківського шпиталю. Лікарі сумнівалися, що хлопець буде знову ходити. Сергій зміг знову стати на ноги, та попереду у нього була довга реабілітація у шпиталі.

Ванга прожила у військового шість місяців, а потім, за словами хлопця, він був змушений на деякий час віддати свою улюбленицю, бо лікувався, шукав житло і ін. Собаку віддав знайомим при умові, що вони його потім повернуть. Але нові «господарі» Ванги відмовляються це робити. Сергій навіть поліцію викликав, та правоохоронці нічого не змогли зробити — за вказаною адресою двері ніхто не відчинив.

Через соцмережу друга сторона конфлікту повідомляє, що Рощін віддавав їм собаку назавжди. Всі сторони конфлікту повинні зустрітися. «СК» слідкує за ситуацією.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта