Буду працювати незважаючи ні на що — реакція Кучера на тиск

30.10.2019 11:49 Суспільство
Фото: nadiya.tv Фото: nadiya.tv
Олексій Кучер прокоментував спроби тиску на нього після того, як Кабінет Міністрів розглянув проєкт указу президента про його призначення.

Нагадаємо, напередодні у дворі, де проживає претендент на посаду голови Харківської ОДА, в 10 метрах від його машини згорів автомобіль.

«Я з цього приводу вже звернувся до правоохоронних органів і хочу з'ясувати, що відбувається, оскільки причини поки незрозумілі, — розповів Олексій Кучер, пише «Главком». — Якщо виявиться, що це якийсь знак (тиску. — Ред.), то на моє рішення він однозначно ніяк не вплине».

Також Олексій Кучер зазначив, що його «цілі і завдання визначені і зрозумілі». «Коли я приймав рішення, то розумів всі ці речі», — акцентував кандидат у губернатори.

Читайте також: Харківські правоохоронці видворили з України росіянина

Нагадаємо, що на позачергових виборах до парламенту в липні 2019 року адвокат Олексій Кучер переміг в мажоритарному окрузі № 179 (місто Лозова, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський, Сахновщинський райони, центр округу — Красноград). Він набрав 50,61 % голосів виборців.