Через проведення слідчого експерименту рух в центрі Харкова перекриють

01.11.2017 16:25 Суспільство
Фото: Rebrn.com Фото: Rebrn.com
Площа Конституції, провулок Мечникова, вулиця Сумська, Бурсацький спуск — ввечері 1 листопада будуть перекриті для руху транспорту.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, це пов'язано з проведенням слідчого експерименту в рамках розслідування ДТП, яка сталося в центрі Харкова 18 жовтня.

Уточнення: поворот в сторону міськради (на право) з Бурсацького узвозу буде дозволений.

Попередній час закриття - 20.00 - 23.00.

Проїзд тролейбусів буде забезпечений. Об'їзд буде організовано прилеглими вулицями - Грабовського, Римарській і Пушкінській.

Автобуси об'їжджатимуть закриту ділянку так:

№20е, 78е, 119е, 202е, 217е (по вул. Сумській в напрямку пл. Конституції): вул. Сумська - вул. Римарська - пров. Мечникова - пл. Конституції і далі за маршрутом;

№20е, 78е, 217е (у бік пл. Свободи): пров. Спартаківський - вул. Університетська - вул. Мечникова - пл. Конституції - вул. Пушкінська - пл. Театральна - вул. Сумська і далі за маршрутом;

№119е: пл. Конституції - вул. Пушкінська - вул. Скрипника - вул. Сумська і далі за маршрутом;

№202е: вул. Університетська - вул. Мечникова - пл. Конституції - вул. Пушкінська - пл. Театральна - вул. Сумська і далі за маршрутом, — повідомили у Департаменті інфраструктури Харківської міської ради. 

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта