Чесна їжа під відкритим небом (ФОТО)

30.08.2015 19:33 Суспільство
Фото Юлії Шматченко Фото Юлії Шматченко
Чесна їжа під відкритим небом, безкоштовні майстер-класи від шеф-кухаря з приготування кулінарних шедеврів. У Харкові вперше пройшов фестиваль вуличної їжі «Міський пікнік 1.0».

Фестивалі вуличної їжі звичні явища для багатьох європейських міст. В останні вихідні літа гастрономічними вишукуваннями дивували харків'ян. Місцем локації стали затишні галявини Центрального парку культури і відпочинку ім. М. Горького.

Провідні ресторани, кафе, а також кухарі-аматори міста дивували всіх гостей цікавими стравами з категорії «чесної їжі». Саме такою була тематика харківського дебюту - смачна, здорова і якісна їжа за адекватними цінами.

На фудкорті було не проштовхнутися, втім, не так багато вільного місця було і в досить великій лаунж-зоні - пуфи й пледи розходилися не гірше їжі.

Секрети кулінарних шедеврів відвідувачам пікніка розкривав шеф-кухар. Недалеко від зони відпочинку була обладнана сучасна кухня під відкритим небом, де і проходили майстер-класи. А потім всі дружно дегустували приготовані страви.

Юлія Миронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта