Чесна їжа під відкритим небом (ФОТО)
Фестивалі вуличної їжі звичні явища для багатьох європейських міст. В останні вихідні літа гастрономічними вишукуваннями дивували харків'ян. Місцем локації стали затишні галявини Центрального парку культури і відпочинку ім. М. Горького.
Провідні ресторани, кафе, а також кухарі-аматори міста дивували всіх гостей цікавими стравами з категорії «чесної їжі». Саме такою була тематика харківського дебюту - смачна, здорова і якісна їжа за адекватними цінами.
На фудкорті було не проштовхнутися, втім, не так багато вільного місця було і в досить великій лаунж-зоні - пуфи й пледи розходилися не гірше їжі.
Секрети кулінарних шедеврів відвідувачам пікніка розкривав шеф-кухар. Недалеко від зони відпочинку була обладнана сучасна кухня під відкритим небом, де і проходили майстер-класи. А потім всі дружно дегустували приготовані страви.
Юлія Миронюк