Чим розважать харків'ян у фан-зоні Євро-2016 (ФОТО)

10.05.2016 11:40 Суспільство
Фото: sportevents.kharkiv.ua Фото: sportevents.kharkiv.ua
Крім футболу, на великому екрані харків'ян порадують безліччю різних фестивалів та конкурсів.

Рівно через місяць у Франції стартує Євро-2016, в якому візьме участь і збірна України. Як і чотири роки тому, в Першій столиці на площі Свободи буде організована фан-зона у період проведення турніру у Франції – з 10 червня по 10 липня.

Логотип харківської фан-зони під час Євро-2016

 

За словами директора Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексія Чубарова, фан-зона порадує гостей не тільки переглядом футболу на великому екрані, а й багатьма іншими цікавими заходами.


– Через чотири роки на найбільшій площі Європи знову можна буде повболівати за співвітчизників з багатотисячною армією однодумців. В цей раз особливість фан-зони буде полягати в тому, що вона не буде простоювати і починати свою активну діяльність разом зі стартовим свистком судді. Зараз в ній буде вирувати життя протягом кожного дня турніру. Крім трансляції футбольних матчів, відбуватимуться різні фестивалі, конкурси і концерти, – розповідає Олексій Чубаров.

Так відвідувачів фан-зони чекають урбан-фест, фестиваль молодих дизайнерів, День йоги, День молоді, хенд-мейд фестиваль. Ще харків'яни зможуть насолодитися виступами різних музичних колективів, серед яких є й концерт симфонічного оркестру. Також у ці дні на площі Свободи пройдуть чемпіонати по кросфіту, фітнес-бікіні та ін.

Церемонія відкриття фан-зони відбудеться 10 червня за годину до матчу-відкриття турніру, в якому в 22.00 за київським часом зустрінуться країна-господарка змагань, Франція, і збірна Румунії. Вхід до фан-зони вільний.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта