Чоловік намагався пронести через кордон валюту у шкарпетках. Фото

02.05.2018 12:43 Суспільство
Фото:kh.sfs.gov.ua Фото:kh.sfs.gov.ua
Порушник митного контролю не задекларував велику суму грошей.

Митники у пункті пропуску «Гоптівка» зупинили громадянина України, який намагався незаконно ввезти у країну 25 000 євро. Таку суму він приховав у шкарпетках.

Під час усного декларування чоловік, який перетинав кордон пішки з Росії в Україну, заявив про відсутність предметів, заборонених або обмежених до переміщення. Та уже під час огляду його особистих речей зізнався, що приховує валюту в шкарпетках. Відносно правопорушника склали протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Період першотравня видався насиченим для співробітників Харківської митниці Державної фіскальної служби. 

У понеділок, 30 квітня, громадянин Росії у пункті пропуску «Плетенівка» на в’їзді в Україну намагався провести без дозвільних документів ніж з ознаками холодної зброї. Відносно правопорушника склали протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України.  



А в пункті контролю «Харків-пасажирський», під час проведення  митного контролю потяга сполученням Харків - Москва без ознак приховування митники виявили орден «Вітчизняної війни» ІІ ступеня та п'ять медалей, які громадянин Росії віз серед особистих речей. Він не задекларував належним чином та не надав відповідних документів щодо права власності. Відносно правопорушника склали протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України.

 Читайте також: У яких районах області найбрудніше повітря

Автор: Тетяна Василець