Директора «Жилкомсервісу» заарештовано

22.05.2015 05:32 Суспільство
www.mediaport.ua www.mediaport.ua
Печерський районний суд Києва визначив запобіжний захід щодо директора Харківського комунального підприємства «Жилкомсервіс» Олександра Яковлєва та головного бухгалтера КП. Обидва заарештовані на два місяці. Вийти з-під варти вони зможуть при внесенні зас

Про рішення Печерського райсуду пізно ввечері 21 травня повідомив у соцмережі Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков:

"Сьогодні рішенням Печерського суду м. Києва узятий під варту директор КП "Жилкомсервіс" Яковлєв О. А. Йому висунено звинувачення в тому, що він, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою з головним бухгалтером вказаного підприємства Кузнєцовою І. Є., шляхом службового підроблення, розтратив гроші комунального підприємства "Жилкомсервіс" на загальну суму 10393920 грн, чим заподіяв збиток державі, в особі комунальної громади м. Харкова, в особливо великих розмірах.
Як сказано у висунутій обвинувачуваному підозрі: своїми навмисними діями Яковлєв О. А. вчинив злочин, передбачений ч. 5 ст. 191 КК України (покарання від 7 до 12 років позбавлення волі).
І директор "Жилкомсервісу" і його головний бухгалтер сьогодні взяті під варту в залі суду і перебувають у в'язниці. Кожному судом визначено можливу заставу до кінця слідства і судового процесу 1 200 000 грн".

Фото із соцмережі

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта