Діти-переможці харківського фестивалю відвідають Францію

06.11.2017 19:54 Суспільство
Фото: oblrada.dp.gov.ua Фото: oblrada.dp.gov.ua
Три дитячі студії, які стали переможцями IX Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю “Дитятко” у номінації “Місцеве самоврядування — це ми!”, побувають у французькому Страсбурзі.

З 7 по 11 листопада 2017 року у Страсбурзі перебуватимуть учасники київської дитячої студії телеведучих "Веселка TV” (посіли перше місце за відеороботу “Заміни свій ліфт”), творча команда з Близнюківського району Харківської області (за відео “Історія успіху нашої громади”) та Дитяча телевізійна студія «ОбовсемКа з Чугуєва Харківської області (за роботу про об'єднану територіальну громаду).

Відповідні сертифікати на відвідування штаб-квартири Ради Європи призерам вручив у день закриття ІХ телефестивалю “Дитятко” Мортен Енберг, голова Офісу Ради Європи в Україні. Про це повідомляється на сайті Харківської обласної ради. 

Нагадаємо, починаючи з 2012 року, переможці Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю “Дитятко” у номінації “Місцеве самоврядування — це ми!” за ініціативи президента фестивалю, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, та за партнерської підтримки Офісу Ради Європи в Україні мають змогу брати участь у Світовому форумі демократії, що проходить щорічно у Палаці РЄ, а також спілкуватися із людьми, які започатковують стандарти демократії та відстоюють права людини у всьому світі.

Кожен візит до Страсбурга для переможців "Дитятка" має офіційну частину, яка наповнена зустрічами, дебатами, дискусіями, і таку, що дозволяє скласти враження про місто і його принади.

Автор: Юлія Горобець